EPD043 Metal Rock antracit

EPD043
Pret vechi: 169,00 Lei
149,95 Lei
Economisești: 19,05 Lei (11%)

Pretul este pe mp și se vinde la pachet.

Indisponibil
Stoc epuizat
  • Solicită informații

Pardoseala EGGER Design cu aspect de piatră în format lat

Imaginea decorului pentru Metal Rock antracit prezintă fuziunea perfectă între caracterul pietrei și aspectul metalic. EPD043 face parte din INTERIOR MATCH. Acesta îmbină decoruri EGGER pentru mobilier și pardoseală pentru asortarea perfectă cu interiorul. Acest decor se asortează cu decorul Colecția de produse decorative F121 în varianta ST87. Mai multe despre conceptul de decor EGGER TREND SELECTION: www.egger.com/trendselection

Avantajele dumneavoastră

  • Robustă și rezistentă la micro-zgârieturi datorită stratului inovativ: clasa de utilizare 33, adecvată pentru utilizarea comercială solicitantă, antialunecare în conformitate cu clasificarea R10
  • Până la 72 de ore de impermeabilitate datorită structurii speciale a produsului cu suprafață impermeabilă, prin placa suport GreenTec, cu grad de umflare redus și sistemul de montare Clic it!
  • Fabricată sustenabil cu lemn provenit din exploatări forestiere regionale certificate - 100% fără PVC
  • Montare flexibilă datorită sistemului de montare Clic it! și substratului integrat pentru amortizarea zgomotului, fabricat din plută reciclată
  • Izolare foarte bună a zgomotelor din încăpere și de impact și confort îmbunătățit la pășire
  • Garanție 25 de ani pentru utilizarea în spațiile rezidențiale

Design cu stil și rezistență ridicată: cu pardoselile noastre GreenTec Design puteți combina confortul cu funcționalitatea locuinței - pentru un design atractiv și o senzație plăcută, naturală, fără vinil. Suprafața rezistentă, impermeabilă și rezistentă la pete face față solicitărilor utilizării zilnice, în timp ce stratul suport integrat din plută absoarbe eficient sunetele de impact. Datorită plăcii suport impermeabile GreenTec, pardoseala noastră Design poate fi folosită și în băi și spații comerciale. Aspectul exterior calitativ coincide cu calitatea materialelor din care este fabricată această pardoseală. Datorită aspectului autentic de lemn sau piatră, pardoseala noastră GreenTec Design este atracția naturală a fiecărei camere.

Antibacterial:
Antibacterian - Antibacteriană grație rezistenței naturale a suprafeței din rășină melaminată care împiedică reproducerea bacteriilor. Fără adaos de agenți chimici.
Aqua+:
Rezistență la umiditate
Aria de aplicare:
33 - pentru toate aplicaţiile rezidenţiale cu utilizare grea precum şi pentru aplicaţii comerciale şi spaţii publice cu utilizare grea.
Arie / pachet:
2,54 m²
Caracteristică specială:
Antibacterian – Antibacteriană grație rezistenței naturale a suprafeței din rășină melaminată care împiedică reproducerea bacteriilor. Fără adaos de agenți chimici.
Certificare:
Certificat PEFC - asigurarea silviculturii sustenabile pe termen lung este o prioritate de top pentru EGGER. Din acest motiv noi utilizăm lemn provenit din silvicultură sustenabilă în producţie. PEFC, unul dintre sistemele de certificare lider din Europa,
Colecția:
EGGER PRO Design Parchet
Colecții de stiluri:
Perfect Imperfection
Collection categories:
7.5/33 Large
Core board:
GreenTec board
Eco-Label:
A+
Format placă:
LARGE - Placă de pardoseală lată
Garanţie:
25 ani
Grosime:
7,5mm
Impression:
nici unul
Lungime x lățime:
1.292 x 193 mm
Număr articol:
373496
Profil:
CLIC It!
Sigiliu de calitate:
Blue Angel - Produsele EGGER au obţinut cel mai vechi şi renumit sigiliu de autentificare din lume: Blue Angel confirmă angajamentul nostru faţă de protecţia mediului.
Siguranța la pășire:
R10 - Slip-resistance class
Structura:
Mineral - Caracter neregulat, aspru
Teșituri:
4 - faţeta-V circumferenţială accentuează caracterul special al plăcilor.
Waterguard:
Waterguard - Impermeabilitate 72 de ore

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adaugă un Review

Nici o postare găsită

Produse similare